Kategoriarkiv: Kläder

Festivalkläder

Festivalkläder? Snygg på festival? Absolut! Här hoppas vi inom kort komma med massa snygga tips på snygga festivalkläder. Både vår redaktions egna tips och vad media och olika butiker tipsar om för snygga kläder att ha på festival! Både på festivaler med camping och festivaler som ligger mitt i stan. Se länkarna i tabellen där Nelly i skrivande stund sticker ut mest med sina tips på festivalkläder! På senare år har våra tips inför olika festivaler blivit väldigt populära så nu har vi som rutin att göra ett tips i veckan året runt och vi tar med alla stora festivaler.

Om du vill ha tips på kläder kan du ta dig till startsidan där vi har försökt sortera upp våra tips så smart som möjligt. Det vi gör är att ta del av butikernas säljstatistik så du ska kunna se vad andra köper. Och vad vi tycker du ska köpa om du vill ha något vi tror kommer toppa listorna inom kort.

Herrkläder

Herrkläder online på nätet här kommer vi snart lista e-butiker som säljer Herrkläder. Herrkläder säljs det inte lika mycket av som damkläder säljer men herrkläder är oftast lite dyrare i och med att herrkläder ofta består av lite rejälare plagg. Här hittar du enbart herrkläder online. Vi listar alltså aldrig några fysiska butiker i topplistorna. Här ovan ser du en sammanfattning av alla guider med herrkläder vi har och vill du istället enbart se billiga herrkläder så kan du titta in under billiga herrkläder istället. Dock är det även dem billigaste butikerna som toppar sammanlagt statistik men lite skillnad brukar det ändå vara.

HERRKLÄDER ELLER HERR KLÄDER?

Herrkläder ska alltid skrivas ihop. Det vill säga herrkläder och inte herr kläder. Vi skriver det därför att många söker på just herr kläder hos oss.

Så tar vi fram butiker som har kläder till män

Dom flesta butikerna sorterar kläder efter män och kvinnor men långt i från alla. Men för dig som säker efter kläder i sådan kategori som män så är den här sidan för dig. Vi tar fram dom butikerna som är populäraste hos våra besökare just nu.

Vi läser av mest sålda kläderna

För att få fram våra tips så läser vi alltså av vilka kläder som säljs mest just nu. Inte som modemagasin som försöker förutspå vad dom tycker är snyggt alltså. Vi lyssnar på folket och tipsar om vad flest tycker är snyggt. Och det gör att många lyssnar på våra tips.

Ekologiska kläder

Ekologiska kläder finns det en hel fel nu för tiden. Speciellt med ekologisk bomull. Förmodligen för att det är enklast.

Topplista ekologiska kläder 2014

Ekologiska jeans

Ekologiska jeans är ett av dom plagg som är mest populära att köpa ekologiska. Förmodligen eftersom många tester i media visat att många jeans innehåller stora mängder gift.

Snart kommer det fler kategorier för ekologiska kläder.

Hitta kläder online på nätet

Hitta kläder online på nätet? Hur gör man det enkelt egentligen? Det ställde vi oss också och resultat har ni nu här, HittaKläder.se. Vi listar upp e-butiker som säljer kläder och länkar direkt in i respektive avdelning. Så om du t.ex klickar dig fram i menyn till.

Damkläder > Underkläder

..så är det e-butiker som säljer damunderkläder som är listade där med direkt länk in till deras avdelning med just damunderkläder. Målet är att göra det enklare att hitta kläder online på nätet.

Även tips

Men målet är även att hjälper dig även hålla dig uppdaterad med dom senaste nyheterna om kläder, reor och events. Samt att komma med ett och annat tips om snygga kläder.

Klädbutiker online på nätet

Idag har vi lanserat vårat register på klädbutiker online på nätet där vi i bokstavsordning listar klädbutiker och där du har möjlighet att lämna ditt omdöme genom att skriva en kommentar och sätta ett betyg mellan ett och fem.

KLÄDBUTIKER

Dom 10 klädbutiker som fått bäst betyg kommer sedan upp i menyn till höger. På sätt är det ni som besökare som bestämmer vilka ebutiker som är bäst. Hoppas ni gillar det och kommer få användning av registret. Och du, du vet att kläder är en del av livet va. ;)